• ''It's all about music''
  • April 2012
  • LÄS!
  • It's all about the music Del 8

    Jag vaknade av att solen sken starkt. Jag satt mig upp i sängen och gnugade mina ögon. Jag försökte tänka igenom hela gårdagen. Från att vakna i mitt bardomsrum till att kyssa Harry Styles på en dag. Det var lite sjukt att tänka på. Efter Harry och jag hade umgåts i omklädningsrummet, hade han gått på en fest med de andra killarna, medans jag bara hade gått hem till hotellet och lagt mig. Det hade varit en lång dag, och jag kände att jag inte hade engerin att festa. Påvägen hem till hotellet, hade några människor faktiskt kommit fram och frågat efter min autograf och foton med mig. Visa frågade om jag och Harry dejtade, och det hade jag bara skrattat iväg, efter som jag inte riktigt visste. Vi hade haft några underbara kyssar, men egentligen ver jag inte om det var mer än det från hans sida.

    Jag reste mig upp och gick ut till toaletten. Jag kollade på mig själv i speglen. Samma otroligt trötta tonåring som dagen innan kollade tillbaka på mig. Jag hade samma små finnar, samma gröna ögon, samma bruna långa hår, samma granskade min, men ändå var jag inte den samma som dagen innan. Eller ja, jag var den samma person, men samtidigt inte. Över en natt hade en del ändrats. När jag vaknade dagen innan hade jag aldrig skrivit en autograf i hela mitt liv, och nu hade jag skrivet en del faktiskt. När jag vaknade dagen innan visste jag nästan inte vem Harry Styles var, nu var jag nästan kär i honom...

    Jag fixade mig på ungefär 30 minuter. Jag la inte ner så mycket möda på smiket idag, jag orkade helt enkelt inte. Jag gick ut ur mitt hotellrum och började gå ner i trapporna mot hotellets resturang för att äta frukost. Där nere såg jag Liam och Louis sitta och äta. Liam vinkade åt mig att sätta mig hos de. Jag tog snabbt en scous och ett glas äpple jucie och började gå mot Liam och Louis. Jag kollade ner på mina händer och när jag såg på glaset med äpplejucie började jag tänka på Amy. Jag hade inte tänkt på henne sen jag åkt hemifrån dagen innan. Det var konstigt, men jag saknade faktiskt hennes spydiga och barnsliga kommentarer lite.

    Jag kom fram till Liam och Louis bord och satt mig ner brevid Louis och mittemot Liam. Jag började tugga på min scouns då Niall kommer in i resturangen. Han vinkar till oss och jag vinkar tillbaka. Efter han hade tagit en hel del mat, kom han och satt sig med oss.

    ’’So, how was last night? The party?’’ frågade jag, mest för att få igång konversationen.

    ’’Awesome! As always when you’re parting Tommo-style!’’ sa Louis, som verkade gladare än vanligt.

    ’’Okey..’’ svarade jag förvånad över hans så pass entusiastiska svar. Jag hade helt ärligt trott att de alla skulle vara jätte bakis idag. ’’So you doesn’t have a hangover?’’

    Niall kollade upp på mig.

    ’’When Louis has a hangover he gets really exited over everything… I don’t know why, is strange, but it’s like that. And Liam doesn’t get drunk that much, because he just has one kidney. But I’m normal, so I have a pretty big hangover right now. That’s why I’m not eating so much..’’ sa han och kollade ner på all den maten som log framför honom. Om detta var lite mat, så måste han äta som en elefant i vanliga fall, tänkte jag.

    ’’Hah, okey. You learn something new every day!’’ svarde jag och log. ’’What did you do last night then?’’

    ’’Well me and Niall was at the party the whole time. But Louis went somewhere pretty early, and Zayn and Harry left to go to a night club when me and Niall went home.’’ Svarade Liam. ‘’Where were you Louis by the way?’’

    ‘’I went to a friend and then I partied hard all night!!’’ sa Louis och gjorde rock-n-roll tecknet med fingrarna. Jag skrattade åt honom, det var som om han fortfarande var full.

    Precis när jag tänkte fråga om de visste var Harry var, såg jag att han och Zayn komma in i resturangen. De hade båda solglasögon på sig och såg trötta och utslitna ut. Ingen av de tog något att äta, utan gick direkt och satt sig med oss.

    ’’Hi, how are you guys?’’ frågade jag.

    Harry stönade som svar.

    ‘’A bit… tierd’’ sa Zayn och lutade sig bakåt i stolen.

    ’’No shit... you went pretty crazy last night, huh?’’ sa Liam.

    ‘’Yeah, a bit..’’ svarade Harry. ‘’It was fun though.’’

    ‘’Any girls?’’ frågade Niall som en orolig förälder. Jag satt min äppeljucie i halsen och hostade hysteriskt efter jag hörde vad Niall sa. Jag var lite orolig inför svaret. Även fast jag och Harry inte dejtade, så hade det känts konstigt om han hade umgåts mycket med andra tjejer. Killarna tystnar tills jag hostat klart, sedan säger Harry:

    ’’No, none.’’ Sa han och gav oss ett fräckt leende. Han hade på sig solglasögon, men ändå kändes det som han kollade på mig medans han sa det.

    Vi fortsatte och prata lite om går natten/kvällen. Killarna verkade ha haft sjukt kul, jag blev nästan lite ledsen över att jag inte hade följt med. Fast jag trodde ändå att de skulle festa fler nätter än denna.

    ’’Are you guys up to do anything to day? I feel like….bowling!’’ sa Liam och kollade runt på alla runt bordet. Vi diskuterade en stund, sedan bestämde vi oss för att göra det.

    Vi åkte ditt i en minibuss, som Louis körde. Paul, deras livvakt, fick åka med eftersom det inte skulle bli farligt. Det fanns många galna fans där ute. Det tog ungefär 20 minuter att köra till bowlinghallen. Jag satt brevid Harry längst bak i bilen. Längre fram i bilen diskuterade de något vi inte hörde. Harry vände sitt huvud mot mig och log. Han tog av sig sina solglas ögon och för första gången idag fick jag se hans ögon. Trots att de var rätt trötta var det fina.

    ’’I was lying before..’’ sa Harry.

    Jag kollade frågande på honom.

    ’’About that girl thing.’’ Sa han och log fräkt.

    Jag kollade änu mer frågande på honom, men började tro att jag viste vart han ville komma.

    ’’I’ve got one.’’ Sa han. Han pratade tyst och drog ut på det så att de andra inte skulle höra. Efter en kort paus fortsatte han: ’’You.’’

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Jag vet... jag suger på att uppdatera D:

    Men aja, nu fick ni del 8 iallafall.. Inte så rolig, menmen... Lämna gärna en kommentar efter dig! :)

    Kram!

    Kommentarer
    Postat av: tebbi

    Bra! mera :D

    2012-04-25 @ 15:41:05
    URL: http://tebbi.blogg.se/
    Postat av: Anonym

    bra novell !! :D

    2012-04-28 @ 09:18:21

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0